OVER ONS

We zijn een klein team met de missie om misleiding in de voedselindustrie tegen te gaan door middel van transparantie. Wil je onderdeel worden van het team? Lees nog even door.

HET PROBLEEM

Mensen willen wel gezond eten, maar niemand weet meer wat hij of zij nou eigenlijk écht eet. Wij denken dat dit komt doordat voedselproducenten gebruik maken van misleidende claims, afleidende kleuren en de voedingswaarden en ingrediënten in een onleesbaar formaat achterop de verpakking zetten. De reden hiervoor is simpel, er is veel geld te verdienen met het slim vermarkten van goedkope troep.

ONZE OPLOSSING

Wij maken voedsel weer begrijpbaar door middel van het transparante Upfront label. Waarbij we de voedingswaarden en ingrediënten Upfront de verpakking zetten. Daarnaast proberen we ingrediëntenlijsten zo kort mogelijk te houden en gebruiken we ingrediënten die jij wél kent. Een gezonder Nederland begint bij weten wat je eet.

UPFRONT ETHOS

1. WEES UPFRONT

We verbergen niets, we geven fouten openlijk toe, we zeggen wat we denken wanneer we het denken, we proberen aardig te blijven.

2. STRIJD VOOR DE MISSIE

We zijn vastberaden om de Upfront Missie te behalen. Niemand anders gaat het doen, het is aan ons om iedereen weer controle over zijn of haar gezondheid te geven. Onze missie is een specifieke roeping, en ieder dag zijn we bereid er voor te strijden - we werken samen met mensen die er ook precies zo in staan.

3. NEEM DE TRAP

We nemen initiatief en vermijden de makkelijkste weg, we doen wat we eigenlijk moeten doen, we doen het goed.

4. SLA DE HANDEN INEEN

We werken samen, binnen het team, met onze klanten. We slaan de handen letterlijk ineen.

5. ZOEK DE GRENS OP

Comfort en groei zijn tegenpolen. Iedere dag dagen we onszelf uit, en zoeken we de grens op.